Pro si contra aparat de aer conditionat

September 27, 2016

Incep prin a spune din start ca nu sunt impotriva folosirii aparatelor de aer conditionat, ci dimpotriva. Am acasa un aparat aer conditionat pe care am dat destul de putin, deoarece nu imi permiteam unul mai scump si am cautat sa cumpar un aparat aer conditionat 9000 BTU pret acceptabil. Am gasit aparatul dorit la pretul dorit pe http://www.aerneconditionat.ro/ si nu ma gandesc nici o secunda sa renunt la el, chiar daca parerile sunt impartite in privinta folosirii acestor aparate. Si tu iti poti cumpara de aici un aparat de aer conditionat. Preturile sunt chiar bune.

Revenind la paririle vis-a-vis de utilizarea aerului conditionat, o sa incep cu o serie de argumente contra. Un prim argument ar fi faptul ca aparatele de aer conditionat afecteaza sistemul respirator in momentul in care sunt schimbari bruste de temperatura. Insa, ma intreb eu „De ce ar trebui sa fie schimbari bruste din moment ce tu il reglezi?” Eu imi reglez mereu aerul conditionat in asa fel incat sa nu ma afecteze din acest punct de vedere. Un alt argument contra e faptul ca aerul care circula poate transmite boli infectioase respiratorii. Ei bine, nici aici nu sunt de acord. Aparatele de aer conditionat moderne au o multime de filtre care ajuta la respirarea unui aer curat, nu a unui aer plin de bacterii. Un ultim argument contra pe care vreau sa-l amintesc e faptul ca poate scoate un zgomot destul de neplacut. Ei bine, ai doua posibilitati daca te deranjeaza zgomotul: iti cumperi un aparat de aer conditionat silentios sau induri temperatura insuportabila. Ce preferi?

In privinta arumentelor pro, vreau sa le enumar pe urmatoarele: confort, temperaturi reglate in functie de preferinte, aer curat si proaspat, reducerea riscului de dezhidratare si cresterea performantei.

Acestea sunt doar o parte din argumentele pro si contra la care m-am gandit eu. Personal cred ca cele contra sunt doar motive pentru a nu face o astfel de achizitie, deoarece utilizat in mod corespunzator aparatul de aer conditionat aduce doar beneficii.Post a new comment