Totul pentru ea

August 20, 2016

Daca imi zicea cineva acum un an ca ii voi pune acelei tipe inelul pe deget cred ca ajungeam in spital de la atata ras. Dar cum este o vorba din popor ”de ce nu iti e frica de aia nu scapi” uite-ma acum in cautarea unei formatie nunta si nu vorbim de orice nunta ci de a mea. Am facut-o si pe asta, am ales sa imi impart viata cu altcineva.

 

Era o zi foarte calduroasa de vara, ea era superba in acea rochie, iar eu nu am stiut ce sa fac. Macar daca eram beat, atunci mai intelegeam. Asa ca in acest moment stau cu laptopul in brate si caut formatii nunta, macar atunci sa ma distrez si eu.

Mi-a propus cineva sa caut o formatie nunta Bucuresti se spune ca acestea sunt cele mai bune pentru o petrecere de succes, nu am uitat sfatul si chiar sper sa gasesc ceva bun. Imi place sa ma distrez si vreau sa aduc zambetul de fata viitoarei sotii, cu toate acestea nu ma asteptam sa fie atatea formatii nunta Bucuresti.

formatii-nunta-bucuresti-logo

 

Zici ca s-a umplut pamantul de ele, doar cauti formatia Bucuresti si iti apar o gramada de site-uri. Desigur trebuie sa te uiti dupa Formatii nunta Bucuresti pret ca daca platesti o avere pe formatie s-ar putea sa nu iti mai ramana bani pentru nunta. Si uite asa am inceput eu sa caut formatie nunta Bucuresti pret pentru ziua in care ma voi insura. Ce n-as da sa mai fi fost si mama aici cu mine, s-ar fi bucurat sa isi vada nora si sa vada ca am pastrat inelul de la ea. Imi jurasem atunci cand eram mic ca nu ma voi insura, dar acum pentru ea as muta si muntii din loc, deci nu imi este teama de o nunta.Post a new comment