Atelierul de croitorie

November 24, 2015

La atelierul de croitorie iau nastere cele mai frumoase haine si multe alte accesorii. Imi place sa intru in astfel de ateliere sa invat lucruri frumoase despre cum se croseteaza, cum se coase corect la dunga si multe altele. Acum e mult mai usor sa creezi niste pantaloni de stofa perfecti, sau niste costume deosebite. Exista diverse masinarii care fac munca croitorului mult mai usoara. Practic, croitorul doar va supraveghea masinaria si va alege forma materialului pentru a creea cele mai frumoase lucruri. Am fost chiar zilele trecute intr-un atelier de croitorie si pot spune ca mi-a placut foarte mult. Am gasit foarte multe lucruri interesante si am descoperit cum se coase acum la masina de cusut electrica.

Am ajuns la un atelier de croitorie dupa ce am comandat niste salopete pentru echipa mea. Eu lucrez in constructii asa ca folosim salopete in fiecare zi pentru a ne proteja de noroi si alte materiale cu care lucram. Am ales sa fac niste salopete personalizate fiindca vreau sa imi deosebesc baietii de alte echipe. Eram singura echipa de constructori care nu folosea salopetele firmei. Asa ca am decis sa apelez la Atelierul SUK pentru a face niste salopete foarte frumoase.

11760335_1238672992826302_1144821511133037726_n

Atelierul SUK este un atelier special. Am gasit aici o echipa foarte tare care reuseste sa duca la bun sfarsit zeci de comenzi in acelasi timp. Nu este deloc usor insa cand stii ce sa faci totul merge mai rapid. Eu am luat de la ei niste salopete foarte bune pe care le-am personalizat dupa bunul meu plac. Iti recomand si tie sa intri pe site-ul celor de la atelierulsuk.ro pentru a vedea ce servicii ofera acest atelier. Oricand ai nevoie de fete de perna, lenjerii de pat, fete de scaune si multe alte lucruri, la Atelierul SUK le poti face exact cum doresti.Post a new comment