Oferte tablete, ceva pentru fiecare dintre noi

November 23, 2015

asdwxIn ultimii ani tehnologia care ne inconjoara si care o folosim a luat avant, o sumedenie de aparate bazate pe tehnologia touch screen ne-au acaparat viata in bine si in rau. Aproape intreaga gama de smartphone-uri disponibila pe piata sunt bazate pe tehnologia touch, sunt usor de folosit, ofera viteza, rapiditate, noi posibilitati si activitati, pe scurt o cu totul alta experienta. Butoanele parca sunt ceva neobisnuit si invechit pentru foarte multi intre noi. Telefoanele smart sunt un aspect, un alt element si mai inovator, bazat tot pe tehnologia touch este reprezentat de tablete.

Daca acum cativa ani cineva ar fi mentionat cuvantul tableta cred ca majoritatea dintre noi ne-am fi gandit la o tableta de ciocolata sau cei mai pesimisti la o tableta medicala. Astazi tableta are un singur sens, unul preponderent. O tableta este practic undeva intre un smartphone si un calculator, poate face multe din lucrurile pe care le fac acestea, dar sunt si lucruri care nu le poate face. Indiferent, este un produs minunat, astazi pe piata exista gama larga de tableta. In Bucuresti gasesti o oferta tablete foarte avantajoasa la Selgros Berceni.

Datorita faptului ca sunt extrem de versatile exista o sumedenie de variatii de tablete, mai mici sau mai mari ca dimensiuni, cu diferite capacitati si specificatii tehnice si desigur cu preturi variate in functie de aceste aspecte. O tableta este ca un calculator, doar ca este mai portabila si mai usor de folosit ca un laptop, mai mare ca un smartphone si mai utila in multe activitati. Poti citi o carte pe o tableta, poti sa stai confortabil in pat si sa tii tableta la fel cum ai tine o carte, poti sa te joci, iar un joc pe un touchscreen nu se compara cu nici un joc ce are nevoie de o tastatura. Poti sa socializezi folosind diferite programe sau retele sociale, sa te documentezi, sa vizualizezi documente, sa vezi filme sau clipuri si chiar sa scrii sau sa lucrezi. O tableta este totul in 1, iar datorita ofertei disponibile poti sa alegi produsul cu specificatiile compatibile cu activitatile pe care vrei sa le desfasori.

 

Selgros Bucuresti Berceni

Produse alimentare si nealimentare

Str. Turnu Magurele nr. 92-108, Sector 4, Bucuresti, 041711 , RO

Tel: 0214 068 000

Fax: 0214 068 199Post a new comment