Mierea, un mijloc rapid si eficient in prevenirea bolilor

November 18, 2015

Pentru ca este un produs natural, referindu-ne strict la mierea obtinută natural si fara adaosuri, iti sta alaturi in prevenirea si tratarea afectiunilor acuzate de catre organism.
Cu un continut bogat in vitaminele A, C, D, K, cat si a complexului de vitamina B care se regăsesc în număr important, mierea mai contine si minerale deloc de neglijat.
Fiind asimilate rapid de catre organism acesti compusi regăsiti in miere te ajuta in prevenirea afectiunilor. Datorita dependentei de zahar majoritatea oamenilor ajung la cazuri de obezitate consumand produse care contin zahar precum dulciuri, sucuri si alte produse in care zahărul are un procent mare. Inlocuirea zaharului cu miere te ajuta in prevenirea obezitatii, nedand dependenta. Folosita in alimentatia ta ca unic indulcitor mierea te ajuta in prevenirea diabetului zaharat.
S-a dovedit ca mierea este foarte eficienta in prevenirea constipatiei, ajutand organismul sa isi mentina echilibrul intestinal. Se recomandă consumarea a două lingurite de miere.
Menopauza prematură Acesta afectiune nu apare la femeile care consuma zilnic miere datorita efectului reintineritor pe care acesta il stimulează in organism.In cazul acestor afectiuni folosirea mierei ca si înlocuitor al zaharului ajuta ficatul in asimilarea cat mai rapida a vitaminelor si proteinelor. Administrată copiilor cu varsta mai mare de 1 an, mierea, ajuta la cresterea si dezvoltarea atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic si mental, impiedicand aparitia carentelor de calciu si magneziu survenite in urma consumului de zahar. Avand proprietati stimulatoare pentru muschiul cardiac, mierea este un aliment minune pentru inima. Femeile insarcinate si cele care alapteaza pot consuma moderat miere fara a avea contraindicatii.Post a new comment