Cele mai sic modele de Chelsea Boots

November 2, 2015

Aviz fashionistelor inraite! Puneti-va centurile si decolati cu inspre Londra! De ce? Pentru a miza pe cea mai preppy si pe ce mai british tendinta cu putinta. Ghetele Chelsea Boots. Confortabile, elegante si trendy, ghetele sau botinele in stil englezesc risca sa devina cele mai bune prietene ale tale in toamna si iarna aceasta. Vei obtine cele mai frumoase tinute British cu ajutorul lor.

Venite direct din Anglia, botinele Chelsea, mai precis din cartierul Chelsea, un cartier foarte trendy de aici, acestea sunt cele care te vor ajuta sa fii cea mai stilata british girl. Plate, cu toc sau funky, ghetele Chelsea sunt cele care te vor ajuta sa infrunti cu stil zilele ploioase.

Ghetele Chelsea sunt practice, sunt confortabile si foarte usor de purtat. Orice am zice, orice am face, sunt indispensabile pentru acest nou sezon.

In plus, au marele avantaj de a se potrivi tuturor stilurilor – preppy daca alegi un model cu tocuri, rock and roll, daca alegi un model din piele lacuita, funcky cu paiete, retro in nuante de camel, British cu un model in carouri…. ai de unde alege.

Botinele Chalsea sunt cele mai frumoase. Da. Dar cu ce se pot purta oare? Ei bine, cu ceea ce vrei. Cu pantaloni desirati, blugi destroy adica, o rochie si colanti, o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta, o pereche de blugi in stil boyfriend, o fusta din piele… ghetele Chelsea sunt cu alte cuvinte adevarati cameleoni in domeniul modei care se pot adapta tuturor stilutilor si gusturilor.

Pentru o tinuta foarte british, poarta ghetele Chelsea perforate in nuante de camel alaturi de o rochie din piele suede si un pulover tricotat. O fusta tip creion si un poncho sunt o alta idee foarte buna.

Ai de ales intre o multime de modele minunate care te vor pune cel mai bine in valoare.Post a new comment