Salopeta din piele – o piesa vestimentara plina de caracter

September 29, 2015

Salopeta este deja o piesa clasica din dressing. A fost regandita si reinventata de mii si mii de ori si in acest nou sezon revine in forta « croita » in piele. Deci cea mai confortabila si mai practica piesa vestimentara devine mult mai sic.

Simpla, functionala si stilata. Salopeta poate deveni cel mai bun aliat al tau atunci cand diminetile sunt dificile. Foarte usor de imbracat, o poti purta la un top si gata, ai cea mai frumoasa tinuta. Esti cea ma trendy cu un simplu gest. Iti poate conferi si un aer mai copilaresc si te ajuta sa cari tot ce trebuie cu buzunarele sale multiple. Daca cea din denim iti poate conferi un aer mult prea casual, cea din piele poate schimba acest lucru fara dificultati.

Un material nobil pentru un look trendy in salopeta. Salopeta de piele arata minunat la un top cu volanase si la cei mai eleganti pantofi. Vei face senzatie cu siguranta.

 Salopeta de piele se poate purta insa si alaturi de bascheti albi si de un top alb dar si cu cele mai frumoase tocuri daca vrei sa fii mai sic. Pantofii albi eleganti sunt cea mai buna alegere. Topul care iti dezvalui umerii este cel mai cool alaturi de o salopeta din piele.  Este cea care te va ajuta sa obtii o multime de tinute in cele mai diverse stiluri. Alaturi de cizme si de o esarfa in dungi vei avea un look rock asigurat.

Oricare ar fi ocazia, daca vei purta salopeta de piele cu piese vestimentare mai simple vei avea un look elegant asigurat. Viata e minunata in salopeta, mai ales in cea din piele care este cea mai frumoasa. Salopeta din piele este cea care te va face sa fii cea mai feminina si fashion.

 Post a new comment