Oppo in razboi cu Apple

September 16, 2015

In momentul cand Apple a prezentat o noua functie, care poate permite realizarea selfie-urilor mult mai luminoase cu ajutorul unui flash al ecranului, flash alb, ce va avea rolul blitz-ului, stiind ca deja am mai vazut aceasta idee intr-un loc. Eram siguri ca este vorba de un telefon prezentat de cei de la LG, dar iata ca cei de la Oppo s-au sesizat inaintea firmei sud-coreene, acestia afirmand ca au fost primii ce au venit cu aceasta noua idee.

Apple anunta la evenimentul oficial al acestora faptul ca blitzul va putea ajuta la ajustarea automata a balansului de alb, astfel incat acesta sa scoata in evidenta tonurile naturale ale pielii. Aparent, se pare ca functia Retina Flash ne va oferi o iluminare cu pana la de 3 ori mai mare si mai puternica decat maxima luminozitatea a ecranului. Se pare ca Oppo s-a sesizat pe pagina de Facebook oficiala, pagina din India, acestia afirmand ca functia acestora, Screen Flash va oferi tot iluminare cu ajutorul ecranului destinat selfie-urilor, fiind disponibila de putin timp pe telefoanele Oppo R7, R7 Plus si Oppo R7 Lite.

Din cate stim, se pare ca LG G3 va avea o functie asemanatoare, care ne va oferi un fundal alb pe ecran spre a ilumina fata celui ce doreste sa faca un selfie. Deja ne-am obisnuit ca la fiecare lansare de produs, cei de la Apple sa soseasca si cu niste crititi ale rivalilor ce foloseau deja tehnologiie anuntate de cei de la Apple “in premiera”, sau chiar versiuni ale acestora. Cu toate acestea insa, se pare ca Apple va ramane in istorie peste ani drept inventatorul acestei functii, ci nu Oppo.

Asteptam sa vedem daca cei de la Oppo vor incercasa faca ceva pentru a-si adjudeca aceasta functie, incercand sa le ia fata celor de la Apple, deoarece, in momentul acesta, este un fel de “razboi rece” intre cei de la Oppo si firma americana, Apple.Post a new comment