iPad Pro va sosi cu 4 GB memorie RAM

September 15, 2015

Firma din Cupertino nu a dorit niciodata sa precizeze in special vreun detali din specificatiile tehnice ale iDevice-urilor produse de acestia, cu atat mai mult cand vine vorba de memoria RAM, sau numarul de nuclee ale procesorului. De obicei aceste lucruri se falau in urma unei “disectii” la propriu facuta pe terminal, iata ca astazi, cei de la Adobe ne-au dezvaluia memoria RAM a recentului terminal iPad Pro.

Promovat drept un inlocuitor pentru calculatoare sau laptop-uri aceasta tableta cu un ecran de 13 inch, ecran Retina, ar putea sosi cu o memorie RAM de 4 GB RAM la bord, dupa cum ne precizeaza un comunicat de presa lansat de cei de la Adobe, compania avand un rol destul de impostant in momentul lansarii acestei tbalete, ei oferind multe demo-uri pe scena evenimentului desfasurat in data de 9 septembrie, tableta iPad Pro sosind cu cel mai puternic procesor al celor de la Apple, modelul Apple A9X, fiind nu model pe care cei de la Apple il compara chiar cu unele procesoare pentru calculatoare.

Procesorul va fi ajutat si de cei 4 GB RAM intalniti pe tableta aceasta, cea mai buna si elogventa dovada a acestor dotari fiind chiar modul usor in care rulau in data de 9 setepmbrie demo-urile  de la Photoshop Fix, Adobe Comp CC sau chiar Adobe Photoshop Sketch. Dezvoltatul preznet pe scena a facut si o mica demonstratie de multitasking, telefonul ruland in acel moment fara pic de lag. Adobe a inclus si mentiunea despre memoria RAM in comunicatul despre suita Creative Cloud, deci, ar trebuie sa credem ca informatia prezentata este una reala.

Nu ne-ar mira sa vedem o asemenea dotare pe o tableta moderna, tocmai ca in acest an am beneficiat de foarte multe telefoane care aveau pana la 4GB RAM, iar, dupa cum probabil stiti, sud-coreenii de la Samsung pregatesc memorii RAM pentru telefoane de pana la 6 GB.Post a new comment