Noi zvonuri despre Galaxy S7

September 14, 2015

Zilele trecute au inceput sa apara diferite zvonuri in ceea ce tine de noul telefon care Samsung il va lansa anul viitor, fiind vorba despre modelul Galaxy S7, fiind unele zvonuri care ne dezvaluiau faptul ca telefonul va sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon, modelul 820, sau chiar ca acesta va debuta mai devreme decat ar trebui sa ne asteptam. Zilele acestea, presa din Coreea de Sud ne-a pregatit o noua serie de zvonuri, ocazie cu care aflam si alte date despre diagonala acestui nou telefon produs de Samsung.

Surse coreene au descoperit ca noul smartphone de tip flagship va sosi cu un ecran ce in diagonala masoara 5.7 inch, atipic de mare pentru un telefon lansat de Samsung, telefon din gama Galaxy S. Se pare ca, diagonala va fi la fel ca cea intalnita pe Galaxy Note 5 din cate vedem, de altfel, se pare ca acest nou telefon va sosi cu o camera duala, avand doua variante de procesoare, un procesor din gama Exynos, modelul M1, iar celalalt, Snapdragonul prezentat mai sus, si anume modelul 820. Cel din urma a devenit confirmat de o scapare aparuta in benchmark-ul AnTuTuTu, fiind de asteptat ca acel terminal sa fie un Galaxy S7, in ace moment el aparand sub denumirea de “Lucky”.

Camerele duale nu au fost primite cu mare entuziasm de publicul larg, astfel cei de la HTC luand decizia de a renunta repede la aceasta abordare, dupa modelul telefonului One M8, din timp ce unele companii chineze au decis sa mai faca experimente de acest gen. Am invatat sa fim precauti in ceea ce tine zvonurile proaspat aparute, mai ales ca la un anumit moment, si telefonul iPhone 6s a fost asociat cu o camera duala. Cat despre vieza de lansarea a cestui terminal, nu este exclus sa il vedem lansat chiar la inceputul anului 2016, poate la evenimentul CES.Post a new comment