Robotelul din Star Wars va beneficia de o aplicatie Android

September 11, 2015

Unul din personajele destul de cunoscute din trailerele filmului Star Wars 7, era un robot, acest semanand in prima faza cu un OZN, deasupra unei mingi de fotbal, el in primul trailer aparand in desert, acum, iata ca s-a facut si o jucarie special conceputa dupa robotelul Star Wars 7, care, bineinteles ca va avea parte de destul de multe vanzari, fiind o inovatie adusa pe piata terminalelor, ramanand de vazut ce vom putea face cu acest robotel.

R2D2 a devenit extrem de cunoscut din pricina seriei de film Star Wars, ea generand cu siguranta extrem, extrem de multe jucarii care sa se inspire din design-ul acestui nou robotel, asadar, noul aparut pe piata gadget-urilor, este de asteptat sa poata imita miscarile observate in trailerele pentru film, dupa cum putem vedea in imaginile care deja au inceput sa circule pe internet, putem vedea o jucarie conectata cu niste baterii, care se misca destul de rapid.

Initial, se pare ca robotul reprezenta doar o animatie sau o holograma PC, dar, totusi, acest nou Droid va putea exista fizic, ca si o minge de fotbal el rostogolindu-se cu viteza spre inainte, apoi acesta schimbandu-si foarte rapid idrectia, in moment ce este controlat de pe un telefon ce ruleaza Android. Pe un cunoscut site american, eBay, se pare ca terminalul are un pret de inceput de 180 de lire sterline, el putand fi comandat si in Romania, pretul cu tot cu taxele vamale si transport ajungand la peste 1200 de lei.

Jucaria va sosi cu ajutorul unei cunoscute companii, Sphero, ea fiind inspirata de o alta jucarie care este tot in forma unei mingi, produsa de aceeasi firma, doar ca in momentul de fata beneficiem si de un “cap” al acestui terminal. Modelul BB-8 va putea fi trecut si in modul de patrulare cu ajutorul aplicatiei dedicate, aparent primind chiar o functie de a trimite mesaje holografice, iar, evident nu vom vedea o holograma, inregistrand un mesaj pe telefon, iar in momentul cand indreptam camera spre robot vom vedea “holograma” in modul augmented reality.

Se pare ca va exista si o varianta iOS a acestei aplicatii, ea oferind si un suport vocal. Jucaria se poate gasi destul de usor cu o cautare simpla pe un motor de cautare, jucaria devenind extrem de populara chiar din momentul cand a fost anuntata, ramanand de vazut cata lumea va comanda aceasta jucarie, dar, trebuie sa ne asteptam la o puzderie de cumparatori, din pricina faptului ca este ceva nou, ce nu a mai fost intalnit pana acum.Post a new comment