Review Allview E2 Jump

August 9, 2015

Allview E2 Jump este un smartphone pe care producatorii il anunta ca fiind rezistent la apa, respectand standardul IPX-5. Telefonul este util in perioada aceasta daca vreti sa mergeti la mare si aveti nevoie de un telefon care sa fie cat de cat rezistent la apa.

Display-ul lui Allview E2 Jump este un IPS ce are o diagonala de 4.5 inch si o rezolutie de 854 x 480 pixeli. Densitatea pixelilor este de 217 ppi. Luminozitatea si culorile sunt ok insa telefonul nu raspunde tocmai promt la comenzi si poate aparea putin lag.

Procesorul de pe acest smartphone este unul foarte intalnit pe dispozitivele din aceasta categorie. Un MediaTek MT6582 cu patru nuclee tactate la 1.3 GHz si un accelerator grafic Mali-400 reprezinta o combinatie care se dovedeste suficienta. In privinta memoriei telefonul are din nou niste specificatii la care probabil ne asteptam, si anume 8 GB de memorie interna si 1 GB de RAM. Un card de memorie de pana la 32 de GB poate fi folosit pentru a extinde spatiul de stocare. Allview E2 Jump ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat. La jocuri nu veti intampina mari probleme, asta daca nu vorbim de jocuri foarte complexe cu o grafica foarte pretentioasa.

Camera foto are un senzor de doar 5 MP si nu este cea mai buna solutie daca fotografiile sunt importante pentru tine. Camera dispune de un LED Flash care sincer sa fiu dezamageste. Telefonul nu sta insa deloc rau la capitolul autonomie, asta datorita bateriei de 2000 mAh. Ecranul relativ mic si rezolutia de asemenea mica ajuta bateria sa tina fara probleme cel putin o zi. Setand luminozitatea la o valoare mai mica si nesolicitand prea mult telefonul puteti sa tineti telefonul doua zile departe de priza.

Pretul lui Allview E2 Jump este de in jur de 549 de lei.Post a new comment