Review Acer Iconia A1-830

August 8, 2015

Daca vorbim de tabletele cu un pret accesibil, cele de buget, atunci Acer Iconia A1-830 este poate tableta cu cel mai placut design din aceasta categorie. Pentru pretul de doar 600 de lei, tableta care se aseamana lui iPad Mini a celor de la Acer ofera un display ce masoara 7.9 inch in diagonala si experienta Android Jelly Bean, folosindu-se de procesorul sau Intel Clover Trail. Daca vrei o tableta care sa se descurce in conditii de utilizare normala, Iconia A1 poate fi optiunea potrivita insa haideti sa aflam mai multe despre acest dispozitiv.

Asadar cei de la Acer au optat pentru un display de tip IPS de 7.9 inch ce suporta o rezolutie maxima de 1024 x 768 pixeli, avand un touch screen ce suporta pana la 5 puncte de atingere. Avand in vedere pretul accesibil, putem spune ca Iconia A1 ofera culori vibrante si este bogata in detalii. Comparand-o cu competitorii, Iconia A1-830 ramane in urma cand vine vorba de luminozitate, aceasta fiind de doar 304 lux.

La capitolul performanta, Acer Iconia A1-830 are rezultate mixte. Echipata cu un procesor de tip dual core Intel Atom Z2560 de 1.6 GHz si cu 1 GB de RAM, tableta este suficient de rapida pentru a suporta utilizarea mai multor aplicatii sau tab-uri in browser. Totusi poate aparea putin lag cand folositi camera.

Fotografiile au culori ce sunt reprezentate cu acuratete, mai ales cand sunt facute la lumina soarelui, fiind facute cu o camera principala cu senzor de 5 MP. Camera pentru selfie-uri este de 2 MP.

Autonomia oferita de modelul celor de la Acer nu rupe gura targului insa se poate dovedi suficienta pentru multi utilizatori. Bateria de 4000 mAh promite pana la 7 ore de utilizare continua, mai exact navigare pe internet cu Wi-fi. Exista insa modele din aceeasi categorie care ofera o autonomie mai buna.Post a new comment