Review Acer Iconia Tab 10

August 6, 2015

Tabletele Android cu un pret accesibil nu sunt foarte greu de gasit, insa cele care ofera o performanta de inalta calitate sunt. Acer spera sa atraga familiile ocupate cu Iconia Tab 10, o tableta Android cu un design durabil si un display full-HD luminos, toate acestea la un pret de doar 250 de dolari. Daca nu ai nevoie de o performanta de top, acest dispozitiv mirange poate fi ceea ce cauti.

Acer Iconia Tab 10 are un display IPS de 10.1 inch ce ofera o rezolutie 1920 x 1200. Display-ul promite culori vii, o luminozitate buna si in general un afisaj detaliat. Este ideal pentru a viziona videoclipuri pe Youtube.

In interiorul lui Iconia Tab 10 avem un procesor de tip quad-core MediaTek MT8127 de 1.5 GHz. Memoria interna este de 32 de GB in timp ce memoria RAM este de 2 GB. Experienta in jocurile care nu sunt prea solicitante ar trebui sa fie una destul de buna, iar multitasking-ul ar trebui sa fie posibil pana la o anumita limita.

Iconia Tab 10 are o camera pe spate cu un senzor de 5 MP care face fotografii cu culori vii insa in conditii de luminozitate scazuta, evident, camera nu se descurca prea bine. Nici camera de pe fata nu este mai buna, la cei doar 2 MP ai sai nu redau detaliile fetei foarte bine.

Bateria este una decenta, oferind pana la 11 ore de folosire in conditii normale, fara suprasolicitare.

Acer Iconia Tab 10 este o tableta de buget foarte buna cu un design foarte interesant. Este recomandat celor care il cumpara pentru ca tatal, mama si copii sa o foloseasca.Post a new comment