Review Acer Aspire Switch 10

August 3, 2015

O poti considera o tableta dar in acelasi timp poti spune ca este un laptop. Adevarul este ca modelul Aspire Switch 10 al celor de la Acer are caracteristici de la ambele dispozitive si aceasta combinatie ofera mult mai multe. Acest dispozitiv hibrid care fuctioneaza cu sistemul de operare Windows 8 ofera o multime de moduri de utilizare avand un display extrem de elegant si atragator si putere mai mult decat suficienta pentru a naviga fara nici un fel de problema pe internet, pentru a-ti verifica email-ul, sau pentru a edita sau scrie documente.

Display-ul de 10.1 inch ofera o rezolutie destul de buna de 1366 x 768 pixeli, ecranul oferind un numar extrem de mare de detalii. Culorile sunt de asemenea impresionante, acestea fiind foarte bine reprezentate, stralucitoare si clare. Luminozitatea eset si aceasta una de top, depasindu-si multi dintre rivali.

Multe din tabletele si chiar laptop-urile din ziua de azi pot fi invidioase pe specificatiile hardware de pe Aspire Switch 10. Modelul este echipat cu un procesor Intel Atom Z3745 de 1.33 GHz si cu 2 GB de RAM. Jocurile noi si solicitante nu sunt recomandate pentru aceasta tableta, insa daca pretentiile nu sunt prea mari atunci nu veti intampina probleme. La capitolul autonomie acest hibrid nu impresioneaza, testele indicand putin peste 6 ore de utilizare continua fara sa apelam la priza. Totusi sunt modele pe care Aspire 10 le depaseste din acest punct de vedere.

Pentru un pret accesibil, cu Acer Aspire Switch 10 vei detine un dispozitiv care se poate transforma extrem de rapid dintr-un laptop intr-o tableta si invers, ba chiar devenind si un dispozitiv pentru prezentari cu manipularea display-ului.Post a new comment