Los Angeles

July 18, 2015

Celebru pentru patrimoniul sau cinematografic, vedetele de la Hollywood si nenumaratele sale zile insorite, Los Angeles este unul din cele mai mitice orase din Statele Unite. Iata ce poti face in timpul unei vizite in Los Angeles.

Petrece o zi intr-un parc de distractie

In timpul unui sejur in Los Angeles incearca sa petreci cel putin o zi intr-unul din parcurile tematice ale orasului. Ai la dispozitie o multitudine de optiuni: poti trai o zi feerica la Disneyland sau sa faci un tur al studiourilor Universal. Principalele atractii ale aacestor parcuri sunt Muppets Vision 3D (Disneyland) sau House of Horrors (Studios Universal).

O zi la plaja

In ciuda imensitatii orasului, Los Angeles adaposteste plaje magnifice de nisip fin, orasul fiind unul insorit – 3200 de ore de soare – adica cu 500 de ore de soare mai mult ca la Nisa. Nu uita sa iti iei costumul de baie. Venise Beach este una din cele mai frumoase plaje din oras.

Exploreaza fauna salbatica

Gradina zoologica din Los Angeles adaposteste 1100 de animale precum elefanti, gorile, tigri sau dragonul de Komodo. Gradina zoologica este situata in mijlocul parcului Griffith, un parc magnific care merita vizitat.

Exploreaza un oras intr-un oras

Cel mai vechi Chinatown din Statele Unite se afla langa gara feroviara Union Station (cunoscuta pentru arhitectura art deco). Construit in anul 1938, Chinatown este un loc fascinant de explorat. Poti descoperi aici bazaruri, cladiri cu arhitectura interesanta precum si galerii ale unor artisti avangardisti care au avut drept domiciliu cartierul chinezesc.

Admira casele vedetelor

In Los Angeles locuiesc o multime de vedete. Cu putin noroc s-ar putea sa dai peste vedeta ta preferata. Poti participa si la o vizita ghidata a caselor vedetelor de cinema. Cu ajutorul ghidului vei descoperi cele mai mari, cele mai luxoase si mai scumpe case din oras. Vizita organizata reprezinta o modalitate fabuloasa de a vizita Los Angeles.Post a new comment