La cald si stilata – care sunt cele mai trendy geci ale sezonului toamna – iarna 2015-2016?

July 17, 2015

Piese vestimentare ale sezonului toamna sau iarna, gecile sunt cele care ne tin de cald dar care ne completeaza de minune tinutele in acelasi timp. Este deci foarte important sa le alegi pe cele mai trendy dintre ele.

Sa vedem care sunt noile forme care se anunta, noile culori, dar si noile materiale de purtat.

Trebuie sa mizezi pe carouri. Carourile sunt cele care revin in forta in noul sezon toamna – iarna 2015-2015 si cele care iti garanteaza mereu un look british so chic! Avantajul gecilor in carouri? Iti permit mai multe combinatii de culori care mai de care mai indraznete.

Blanuta sub toate formele sale. Se pare ca blanita a devenit o sursa inepuizabila de inspiratie pentru creatori. In acest an se vor purta blanitele scurte sau lungi, vestele din blanita sau chiar blanita cu gluga.

Da, gluga este cea mai sic. Gluga nu se mai foloseste doar pentru a te proteja de ploaie. De acum inainte este cel mai fashion accesoriu de care trebuie sa abuzezi. Pe o geaca parka, doudune sau chiar din piele arata cel mai bine. Se instaleaza peste tot si este din ce in ce mai stilata.

Ultra lungi, ultra trendy. Gecile lungi, fie ele paltoane, pardesie sau trenciuri sunt cele mai stilate si vor pune cel mai bine in valoare un look androgin.

Pastelurile pentru cea mai dulce iarna. Hainele in culori pastelate sunt cele mai trendy. Gecile in nuante de pastel sunt mai rafinate decat cele albe sau cele in nuante de ocru si vin cu un plus de romantism.

Geaca doudune versiune glamour. Geaca doudune va fi excentrica, multicolora, cu un guler din blanita si va fi cea mai glamour cu detalii din piele sau catifea.

In plus, capa te va ajuta sa fii trendy in orice circumstante iar poncho-ul cu franjuri sau cu cu imprimeuri te va ajuta sa ai un look etnic minunat. Nu uita nici de geaca parka care te va ajuta sa infrunti iarna cu stil.Post a new comment