Imprimeurile in tendinte pentru sezonul toamna

July 15, 2015

In noul sezon toamna- iarna 2015-2016, imprimeurile se inspira de peste tot si te inspira si pe tine sa porti cele mai frumoase tinute. Sa vedem care sunt imprimeurile pe care va trebui sa mizezi.

Carourile sunt cele care vor primi un suflu nou. Nu vei mai arata ca si o scolarita cuminte cu ele deoarece vor primi o alura mai rock. Nu mai purta carouri mici ci unele de marimi XXL. Fie ca se regasesc pe o fusta, pe o rochie sau pe o camasa sau chiar si pe o haina, sunt cele care se joaca cu cele mai frumoase contraste si se distreaza cu tot felul de culori. Deci vei avea cu ajutorul lor un stil extrem de modern.

Motivul chevron isi face si el aparitia din nou si incepe sa fie din ce in ce mai modern. Iarna va fi cu ajutorul ei mai trendy si mai sofisticata ca niciodata.

Motivele florale. Lasate deoparte iarna sau toamna, motivele florale se impun drept un must have in noul sezon. Foarte colorate, sunt cele care vor completa de minune un look contemporan, hippie sau chiar baroc. Sunt feminine si dulci, sunt poetice, imblanzesc hainele si subliniaza cu delicatete croiala.

Dungile. Sunt din ce in ce mai in voga. Asociate mai mult bluzelor navy sau unui stil sportiv, sunt cele care revin in forta pentru a completa un look rock, minimalist sau chiar sofisticat. Pot fi folosite si pentru a tempera ardoarea unui look prea sexy.

Celebrul imprimeu leopard trece si el printr-o schimbare si devine mai acidulat. Trebuie sa porti acest imprimeu wild in culori mai indraznete precum albastrul electric sau galbenul flashy.

Moda este si cea a stilului galaxy mix, adica tot felul de imprimeuri psichedelice si planete la tine pe haine. Nu uita nici de inscriptii care au devenit un imprimeu foarte trendy.Post a new comment