Review Amazon Fire HD 7

July 7, 2015

Pentru pretul de doar 140 de dolari, Amazon Fire HD 7 este o tableta care ofera un display extrem de elegant, o baterie destul de puternica si aceleasi Parental Controls extrem de robuste cu care ne-au obisnuit dispozitivele celor de la Amazon. Ar fi fost de preferat ca modelul Fire HD 7 sa vina cu un spatiu de stocare mai mare decat 8 GB, insa per total este o tableta axata pe partea de media care este cel putin decenta avand in vedere pretul mai mult decat accesibil.

Spuneam ca Amazon Fire HD 7 are un display de 7 inch ce ofera o rezolutie de 1280 x 800 si imagini clare, stralucitoare. Desi este o tableta de buget, chiar si vizionarea de filme va fi una placuta datorita acestei calitati a imaginii foarte sporite. Tableta impresioneaza de asemenea si la capitolul luminozitate, depasindu-si multi dintre competitori.

Task-urile mai pretentioase nu sunt o problema pentru Fire HD 7, procesorul quad-core MediaTek de 1.5 GHz ajutandu-l sa se descurce cu brio la rularea majoritatii aplicatiilor. Chiar si jocurile precum The Walking Dead: Sezonul 2 sunt rulate fara mari dificultati. Insa sa nu va hazardati cu descarcarea jocurilor si aplicatiilor daca nu aveti un card de memorie, pentru ca spatiul de stocare de doar 8 GB poate deveni in foarte scurt timp insuficient. Fotografiile realizate cu camera de 2 MP de pe spate sunt decente, insa sa nu va asteptati la performante prea mari din acest punct de vedere. Camera VGA pentru selfie-uri este cam la acelasi nivel, facand poze destul de pixelate.

Amazon Fire HD 7 este o tableta destul de puternica iar producatorii au facut bine montand o baterie pe masura. Ar trebui sa puteti folosi tableta o zi intreaga fara sa folositi incarcatorul, testele indicand o autonomie de mai mult de 8 ore de utilizare.Post a new comment