Review Amazon Fire HD 6

July 6, 2015

Un pret mai mic de 100 de dolari la o tableta nu putea decat sa insemne o constructie destul de proasta, o durata de viata a bateriei cam scurta, un display dezamagitor si lipsa accesului catre Google Play store, cu putin timp in urma. Insa cu Amazon Fire HD 6 toate aceste lucruri s-au schimbat. Amazon App Store este preinstalat insa aceasta tableta micuta vine cu un set de parental controls destul de impresionante, o interfata prietenoasa si simpla, o performanta decenta si o durata de viata a bateriei suficienta.

Ecranul de doar 6 inch, cu 1280 x 800 pixeli se poate dovedi putin cam mic pentru a viziona filme sau chiar videoclipuri daca sunteti interesati de un nivel inalt al detaliilor. Luminozitatea de pe aceasta tableta este una destul de impresionanta care depaseste media celorlalte dispozitive. Tableta nu impresioneaza nici la capitolul fotografii, insa nici nu ar trebui sa avem pretentii prea mari de la un device care costa sub 100 de dolari. Imaginile facute cu camera de 2 MP de pe Fire HD 6 sunt destul de incetosate iar culorile nu sunt redate prea bine. Detaliile lipsesc si cand vine vorba de selfie-urile care sunt facute cu camera VGA de pe fata.

Amazon Fire HD 6 este dotat cu doua procesoare tactate la 1.5 GHz si alte doua de 1.2 GHz, asadar avem un setup de tip quad-core care este proiectat sa ofere un echilibru bun al tabletei. Procesorul impreuna cu memoria RAM de 1 GB fac ca Fire 6 sa fie o tableta cu un timp de raspuns destul de bun la deschiderea si inchiderea aplicatiilor, dar si la atingerea in general.

Modelul celor de la Amazon vine si cu o durata de viata impresionanta, mai ales cand luam in considerare pretul mai mult decat accesibil. Dispozitivul a supravietuit peste 8 ore in conditii de utilizare continua care include navigarea pe internet cu Wi-fi, asa ca utilizarea intr-o zi intreaga nu va reprezenta o problema.Post a new comment