Review Allview Wi10N

July 3, 2015

Tableta Allview WI10N este un dispozitiv care pe langa o configuratie buna, ruleaza sistemul de operae Windows 10 Home Edition. Modelul Allview WI10N este destinata in special utilizarii in mediul business. Pe langa sistemul de operare mentionat mai sus care vine preinstalat se afla si suita Office 365 care dispune de licenta pentru nu mai putin de un an de zile.

Tastatura care vine odata cu acest model permite utilizarea acestui dispozitiv si sub forma de laptop dar in acelasi timp aceasta poate fi folosita si ca un simplu suport al tabletei atunci cand vrem sa vizionam un film.Constructia tabletei este una destul de buna buna pentru ca materialele folosite ii dau un aspect premium. Spatele tabletei este construit dintr-un plastic mat care da o senzatie placuta la atingere. Singurul punct mai slab al acestei tabletei ar fi grosimea acesteia care se poate dovedi un adevarat inconvenient pentru unii.

Acest nou model al celor de la Allview este de fapt un refresh al unei versiuni mai vechi la care s-au facut cateva imbunatatiri pe partea de hardware. Tableta are un ecran de tip TN LCD care are o diagonala ce masoara 10.1 inch si o rezolutie maxima de 1280 x 800 pixeli. In ceea ce priveste calitatea imaginilor, putem spune ca aceasta este foarte buna mai ales pentru acest tip de panel cu care este dotata.

Procesorul de pe modelul celor de la Allview este un Intel Atom Z3735 de tip quad core care ruleaza la viteze de pana la 1.33 GHz si poate ajunge chiar pana la 1.86 GHz. Memoria RAM este de 2 GB fata de modelul precedent de doar 1 GB, in timp ce spatiul de stocare este de 32 de GB acesta putand fi extins cu un card microSD.

Bateria este una de tip Li-Polimer cu o capacitate de 6000 mAh care ofera o autonomie destul de buna, care ar trebui sa asigure pana la 9 ore de utilizare continua.Post a new comment