Review Allview P4 Life

July 1, 2015

Smartphone-ul Allview P4 Life este un device care mizeaza pe un raport intre pret si specificatii foarte bun, coborand in cadrul anumitor promotii sub pragul de 400 de lei. Putem spune ca acest telefon este un telefon de luat in calcul pentru cei tineri, o optiune de buget foarte buna avand in vedere ca este unul din putinele telefonane disponibile pe piata care au un pret mai mic de 80 de euro coroborat cu niste specificatii destul de decente.

Allview P4 Life dispune de un procesor de tip quad-core, un MediaTek MT8382 tactat la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A7. Ecranul este unul de 4 inci ce ofera o rezolutie de 480×800 pixeli ce beneficiaza de protectie cu sticla Corning Gorilla Glass 3. Telefonul are doar 1 GB de RAM iar memoria interna ofera un spatiu de stocare de 8 GB. Asadar acest telefon nu va putea rula aplicatiile si jocurile cu o grafica mai complexa insa pentru pretul acesta hardware-ul este unul ok. Memoria interna nu este grozava asa ca daca vreti sa aveti pe telefonul dumneavoastra multe documente, filme, muzica, jocuri si asa mai departe, atunci aveti nevoie de un card microSD pentru extinderea memoriei. Cardul de memoriei poate fi de pana la 32 GB.

Camera principala de pe acest telefon este una cu un senzor de 5 MP ce are functiile LED flash si autofocus. Din nou facem referire la pret si putem spune ca fotografiile pe care le face P4 Life sunt bune in raport cu pretul. Camera secundara este de 0.3 MP.

Capacitatea bateriei este putin dezamagitoare, doar 1600 mAh. Evident telefonul nu consuma extrem de multe resurse insa cu luminozitatea setata la maxim si in conditiile in care jucati un joc sau redati un clip de pe Youtube, sa nu va asteptati la o autonomie mai pare de 3-4 ore.

Asadar pentru pretul de doar 299 de lei al lui Allview P4 Life, telefonul este unul cu specificatii decente insa daca autonomia este importanta pentru dumneavoastra atunci poate trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a-l cumpara.Post a new comment