O tendinta must have – salopeta de blugi

June 20, 2015

Foarte casual si unisex, salopeta de blugi este cea care isi multiplica aparitiile peste tot. Datorita tendintei denim care s-a impus peste tot, salopeta de blugi a reaparut si ea in atentia fashionistelor inraite.

Oare este cea mai frumoasa alternativa la blugii boyfriend? In orice caz, numeroase sunt cele care au cedat definitiv acestei piese vestimentare minunate. Cu saloptea nu ai cum sa obtii un look simplu si obsnuit.

Lungi sau scurte, in nuante inchise sau deschise, colorate sau imaculate, salopetele de blugi sunt cele care vor veni cu un stil casual fara limite pentru cele care vor sa il adopte. Iata insa cum.

Iata cateva sfaturi indispensabile pentru a adopta salopeta de blugi asa cum trebuie:

  • in oras, poarta salopeta de blugi alaturi de o pereche de bascheti imaculati.
  • poti feminiza salopta de blugi cu ajutorul unui top cu umerii degoliti.
  • care este cea ma buna combinatie? Bluza navy alaturi de modelele de blugi destroyed.
  • nu purta salopeta de blugi la un top mult prea sexy.
  • poti veni cu mai multa senzualitate pentru salopeta de blugi purtand la ea o pereche de pantofi cu toc cui.
  • salopeta de blugi poate arata cel mai bine alaturi de un top translucid sau de un top crosetat.

Pe ce modele trebuie sa mizezi?

Salopeta alba imaculata va arata cel mai bine alaturi de piesele vestimentare ton pe ton. Un top texturat alb sau o camasa usor descheiata o va pune cel mai bine in valoare. O posetuta neagra si o pereche de pantofi eleganti negri o vor pune cel mai bine in valoare.

Salopeta prespalata. Va arata cel mai bine intr-o versiune boho alaturi de cea mai frumoasa bluza din dantela. Pantofii din piele in nuante de camel vor completa cel mai bine tinuta alaturi de bijuteriile aurii.

Salopeta neagra. In versiunea sa de « carbon », salopeta rimeaza cel mai bine cu moda citadina. Duo-ul cromatic de alb si negru este cel mai potrivit in acest caz.

Salopeta ampla. Va arata cel mai bine alaturi de bachetii albi. O poti purta alaturi de o bluza cu dungi.Post a new comment