Review Apple iPad Mini 3

June 15, 2015

iPad mini 3 al celor de la Apple este cel mai recent model care ofera posibilitatea alegerii unei culori pe spatele device-ului. Aceasta vine cu Touch ID care permite logarea sau trecerea de homescreen prin recunoasterea amprentei tale. In afara de asta, iPad Mini 3 este cam acelasi la capitolul specificatii cu predecesorul sau, ceea ce inseamna ca ramane o tableta extrem de eleganta si folositoare care poate fi utilizata fara probleme de intreaga familie.

Display-ul Retina de pe Mini 3 este la fel de stralucitor si clar ca si modelul de anul trecut, si anume Mini 2. Avand o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, tableta depaseste competitorii precum Nvidia Shield, avand insa o densitate a pixelilor mai mica decat cea de pe Galaxy Tab S 8.4. Aceste modele sunt depasite de dispozitivul celor de la Apple si cand vine vorba de luminozitate.

iPad mini 3 nu vine din pacate cu noul chip A8X pe care Apple l-a implementat in modelul Air 2, insa chip-ul A7 ramane unul rapid si cu un timp de raspuns bun in utilizarea de zi cu zi. Lag-ul este inexistent in majoritatea cazurilor iar aplicatiile se inchid si se deschid instantaneu. Nici la nivelul camerelor cei de la Apple nu au adus imbunatatiri. iPad Mini 3 ramane cu camera de tip iSight de 5 MP care vine cu niste functii interesante, in timp ce camera pentru selfie-uri este de doar 1.2 MP.

Noul model al celor de la Apple vine cu o baterie lithium polymer care dupa spusele producatorilor ar trebui sa asigure fara probleme 10 ore de utilizare continua, cu navigare pe internet, ascultarea de muzica sau vizionarea videoclipurilor.

Spatele de culoare aurie ofera un aspect placut al tabletei care are si niste specificatii cel putin decente, iar Mini 3 isi merita banii in plus pentru upgrade-ul de la modelul anterior.Post a new comment