Review Apple iPad Air

June 15, 2015

Cei de la Apple au revitalizat design-ul laptopurilor MacBook Air si acum incearca sa faca acelasi lucru si cu tabletele din seria iPad Air. Acest dispozitiv isi porpune sa combine experienta oferita de un ecran mare cu un design atat de compact incat sa il poti folosi chiar si cu o singura mana. iPad Air vine si cu chip-ul mai rapid A7 si vine si cu sistemul de operare mai modern al celor de la Apple, si anume iOS 7. iPad este o tableta destinata crearii de content, asa ca dispozitivul vine cu iWork si iLife preinstalate gratuit.

Display-ul Retina a aparut pentru prima data pe a treia generatie de iPad-uri, iar seria Air continua cu aceasta traditie oferind un display de 9.7 inch si o rezolutie 2048 x 1536. Densitatea pixelilor este de 264 pixeli per inch. Dispozitivele rivale recupereaza teren in aceasta privinta, aparand oferte din ce in ce mai atragatoare in fiecare an. Luminozitatea este de 411 lux iar la acest capitol iPad Air isi depaseste majoritatea rivalilor.

iPad Air are implementat acelasi chip ca si iPhone 5S. Chip-ul A7 al celor de la Apple promite o performanta de doua ori mai buna comparativ cu modelul precedent, A6x. In realitate acest lucru nu este suta la suta adevarat, dar este clar ca acest model este mai rapid decat iPad-urile din a 4-a generatie.

Testele benchmark ale bateriei indica o autonomie care in general depaseste celelalte modele cu care se afla in competitie. Aceste teste indica o folosire continua de pana la 12 ore, incluzand navigarea pe internet cu Wi-Fi.

Camera principala de 5 MP nu este grozava, insa in exterior unde lumina soarelui este puternica fotografiile sunt mai mult decat decente. Camera pentru selfie-uri este si ea una decenta la cei 1.2 MP ai sai.

Apple iPad Air este o tableta care nu trebuie trecuta cu vederea, oferind un display de inalta calitate si nu numai.Post a new comment