Review Apple iPad Air 2

June 9, 2015

Nu mai este nici un semn de intrebare cand vine vorba de care este flagship-ul in materie de tablete al celor de la Apple. iPad Air 2 ofera o serie impresionanta de imbunatatiri fata de versiunile precedente. Ecranul este unul si mai subtire si de o calitate mai buna si au fost facute upgrade-uri si la partea de performanta a tabletei.

Noul Air al celor de la Apple vine cu aceeasi rezolutie de 2048 x 1536 ca si modelul original iPad Air si iPad Mini 3, insa producatorii anunta ca au fost facute imbunatatiri semificative in privinta calitatii imaginii. Culorile sunt reprezentate la perfectie, contrastul este unul de cea mia buna calitate iar unghiurile de vizualizare sunt si mai largi.

Cel mai mare progres a fost facut pe partea de hardware. Avand un chip de 64 de biti de tip A8X, iPad Air 2 promite o performanta a procesorului mai buna cu pana la 40% comparativ cu predecesorii sai. Timpoul de raspuns este unul si mai bun iar grafica este de cea mai inalta calitate in jocuri si filme.
Tableta a primit upgrade si la partea de fotografie. Camera de pe iPad Air 2 a fost imbunatatita de la un senzor de 5 MP la unul de 8 MP care face poze mult mai frumoase si care ofera o multime de functii noi. Camera de pe fata ramane cu senzorul de 1.2 MP insa producatorii promit o imbunatatire in conditiile de luminozitate scazuta. Apple anunta o autonomie de pana la 10 ore fara sa va apropiati de priza, asta daca nu suprasolicitati tableta cu multitasking sau aplicatii care consuma resurse.

Apple iPad Air 2 este tableta care se apropie cel mai mult de perfectiune care are puncte forte la absolut toate capitolele, si sunt putine lucruri de reprosat la acest dispozitiv. In acest moment putem spune ca aceasta este cea mai buna tableta pe care o puteti cumpara.Post a new comment