Review Amazon Fire HDX 8.9

June 4, 2015

Modelul Fire HDX 8.9 al celor de la Amazon nu este foarte diferit fata de modelul din 2013 cu nume similar, insa ofera cateva imbunatatiri de luat in seama, precum un ecran mai bun, un procesor quad-core mai rapid, si tehnologia Dolby Atmos pentru imbunatatirea calitatii audio. Aceasta tableta premium are o autonomie mnult mai buna fata de iPad Air 2, si asta la un pret mult mai mic. Pentur familiile care sunt in cautarea unei tablete premium cu un ecran mare, acesta este dispozitivul potrivit cu siguranta. Tableta costa in jurul a 380 de dolari, cu 120 de dolari mai ieftin decat modelul iPad Air 2, competitorul direct al lui Fire HDX 8.9.

Ecranul touch screen de 8.9 inch de pe Fire HDX este cu siguranta unul din cele mai bune display-uri de pe tabletele disponibile astazi pe piata. Acesta ofera o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli sau 339 points per inch, ceea ce inseamna ca este superioara din acest punct de vedere lui iPad Air 2 sau Galaxy Tab S.

Procesorul quad-core de 2.5 GHz, un Qualcomm Snapdragon 805 cu care este dotat Fire HDX 8.9 il face un dispozitiv sprinten si cu un timp de raspuns foarte bun la folosirea de zi cu zi. Camera este pregatita sa faca poze din prima secunda in care este solicitata, iar home screen-ul apare aproape instantaneu.

Camera de 8 MP de pe spatele tabletei include un LED flash, Electronic Image Stabilization – o functie care ajuta in conditiile in care mana tremura, si suport pentru fotografii Panorama si High Dynamic Range (HDR). Amazon Fire HDX 8.9 este o tableta care isi bate competitorii si la capitolul autonomie. Durata de viata a bateriei este de pana la 11 ore in conditii de utilizare normala.

Autonomia impresionanta si display-ul de cea mai inalta calitate sunt motivele pentru care Amazon Fire HDX 8.9 isi merita banii.Post a new comment